Afspraak maken

Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak. Deze maak je bij voorkeur online via de 'Afspraak maken'-knop bovenaan de website. Het is ook mogelijk om mij telefonisch op het nummer 0472/94.89.24 te contacteren, bij voorkeur op weekdagen tussen 7u30 en 20u.

Indien er niet onmiddellijk kan opgenomen worden, dan mag je altijd een boodschap nalaten op het antwoordapparaat. Graag met een duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer, op die manier kan er zo spoedig mogelijk terug contact opgenomen worden.

Mocht er toch geen passend moment zijn in de agenda, aarzel niet om op bovenstaand nummer op te bellen. Ook bij verdere vragen of aanvullende informatie kan u steeds terecht op bovenstaand nummer, via het emailadres info@kinemaythe.be of via het contactformulier

Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak.

Gelieve te vermelden indien je reeds kinesitherapie ontvangen hebt bij een collega.

Bij bekkenbodemkinesitherapie wordt voor het eerste consult een uur voorzien.

Eerste consult

Wat neem je mee?

  • Identiteitskaart 
  • Voorschrift van de arts
  • Klevertje van het ziekenfonds
  • Evt. verslagen en resultaten van nuttige onderzoeken
  • Losse, gemakkelijke kledij 


Annulaties


Indien je verhinderd bent om op jouw afspraak te komen, gelieve dit 24 u op voorhand telefonisch te laten weten. Bij annulaties minder dan 24 uur op voorhand of het niet komen opdagen op een afspraak, zal de afspraak aangerekend worden. 


Bereikbaarheid & parking

De praktijk is gelegen op de N403 - de baan van Stekene naar Sint-Niklaas-. Door deze ligging is het gemakkelijk om de praktijk te bereiken. Er zijn vooraan de praktijk enkele parkings voorzien. 

Indien je gebruik maakt van het openbaar vervoer, is er een bushalte op 300 meter (Kemzeke dorp).

Tarieven


We zijn beide gedeconventioneerde therapeuten. 

Een behandeling kost €34 per half uur. De tarieven van het eerste consult kunnen afwijken afhankelijk van het type pathologie. Indien je verhoogde tegemoetkoming hebt, worden de RIZIV tarieven gehanteerd. Meer info is verkrijgbaar bij mij of via de website van het RIZIV.

Betaling & terugbetaling


In de praktijk wordt er na elke sessie betaald. Dit is mogelijk via payconiq of cash. Op het einde van de beurten of indien gewenst, ontvang je het getuigschrift dat bestemd is voor de mutualiteit. Indien je beschikt over een (ziekte)verzekering, ontvang je mogelijks een hogere tegemoetkoming. 


U krijgt altijd een deel terugbetaald van het te betalen bedrag. De grootte van het terugbetalingsbedrag hangt af van het ziektebeeld. Bij vragen hierover kan je terecht op de website van het RIZIV.